What is the overall time the train traveled? - ProProfs Discuss
Advertisement

What is the overall time the train traveled?

A train travels 240 miles at a speed of 80 miles/hour. On the way back the train slows down to 40 miles/hour.

Asked by TechFeedHub, Last updated: Oct 26, 2021

+ Answer
Request
Question menu
Vote up Vote down

2 Answers

alokpal001

alokpal

alokpal001
Alokpal

Answered Jan 08, 2017

Ans will be 9 .
because 240/80=3 hr time
I come back with slow speed, it will be 240/40=6 hr
total time will be 3+6=9 hr is correct answer.

upvote downvote
Reply 

John Smith

John Smith

John Smith
John Smith

Answered Nov 30, 2016

9
upvote downvote
Reply 

Advertisement
Advertisement
Search for Google images Google Image Icon
Select a recommended image
Upload from your computer Loader
Image Preview
Search for Google images Google Image Icon
Select a recommended image
Upload from your computer Loader
Image Preview
Search for Google images Google Image Icon
Select a recommended image
Upload from your computer Loader

Email Sent
We have sent an email to your address "" with instructions to reset your password.